Grupul VELUX donează ferestre de mansardă cluburilor sportive


Cerere de aplicații:
Mai multă lumină naturală în clubul tău sportiv

În 2016, Grupul VELUX va aniversa 75 de ani de existență. Una dintre inițiativele care vor marca acest eveniment important constă în donarea și montajul a 6 ferestre de mansardă VELUX echipate cu rame de etanșare în mai multe cluburi sportive din Europa.

Grupul VELUX furnizează produse care ajută la crearea unor locuințe cu un mediu mai sănătos cu ajutorul luminii naturale și aerului proaspăt de 75 de ani. Ca și furnizori de lumină naturală, știm cât de mult înseamnă un mediu de locuit mai sănătos pentru performanța și sănătatea oamenilor. De aceea, ca și parte a activităților de celebrare din anul 2016, am hotărât să donăm un număr de soluții VELUX (ferestre de mansardă și produse de montaj) pentru a aduce aer proaspăt și condiții mai bune de iluminare în cluburile sportive din toată Europa. În schimb, vom solicita cluburilor sportive documentația specifică, imagini cu imobilul “înainte”, precum și imagini “după”, imagini cu oameni care se bucură de lumină naturală și aer proaspăt datorită acestor ferestre.

Scop
Cluburile sportive pot aplica pentru o donație de maxim 6 ferestre de mansardă VELUX. Cluburile trebuie să trimită imagini ale clubului, desene sau schițe care să indice unde doresc ca ferestrele să fie montate.

Donația acoperă montajul complet a șase (6) ferestre de mansardă VELUX pentru fiecare țară. Prin montaj complet înțelegem ferestre de mansardă VELUX (model GZL, GLL, GLU, GGL, GGU, GPL sau ferestre similare pentru acoperiș terasă), produsele de montaj, rulouri și/sau rolete exterioare, montajul produselor. Montajul trebuie să fie realizat de către un Montator Partener VELUX.

Donarea produselor VELUX este destinată cluburilor sau asociațiilor sportive non-profit/non- profesionale.


Selecția câștigătorilor

După 15 august 2016, data limită de depunere a candidaturilor, un juriu format dintr-un arhitect de la VELUX A/S, directorul global de produse al Grupului VELUX, un expert VELUX în iluminat natural din partea companiei locale VELUX, vor alege din fiecare țară participantă proiectele pentru donație. Numărul de ferestre donate (maxim 6) va avea la bază recomandările juriului pentru fiecare proiect în parte.

 

Cum poți participa?
Toate cluburile sportive trebuie să completeze un formular care este disponibil pe linkul: http://www.velux.com/our-company/75/sportsclubs
Termenul limită pentru trimiterea formularului este 15 august 2016.

Formularul trebuie să includă:
• Numele clubului sportiv și persoana de contact a clubului
• Numele montatorului
• O descriere a motivului pentru care clubul sportiv trebuie să primească donația (maxim 200 de cuvinte)
• Trei imagini ale clubului sau un film scurt care să ilustreze nevoia de lumină naturală și aer proaspăt (atât din interior, cât și din exterior)
• Desene/schițe ale clubului, care să arate cum vor fi montate soluțiile VELUX și unde
• Oferta cu prețul montajului din partea unui Montator Partener VELUX

 

Desfășurător
Ianuarie – August Cluburile și asociațiile sportive trebuie să colaboreze cu un Montator Partener VELUX pentru a realiza descrierea proiectului și pentru a trimite aplicația pentru pachetul de soluții care inlcude cele șase ferestre de mansardă VELUX

15 August Este termenul limită pentru depunerea cererilor. La sfârșitul lunii august va avea loc și întâlnirea membrilor juriului

Septembrie Anunțarea câștigătorului

Septembrie – Decembrie Decembrie Renovarea și montarea produselor la sediul fiecărui clubul sportiv câștigător.
Fiecare câștigător trimite documentația și fotografiile înainte și după și/sau filmul către adresa de email: velux75@velux.com

Află mai multe despre donațiile destinate cluburilor sportive pe www.velux.com/our-company/75/sportsclubs sau trimite întrebările tale la adresa: velux75@velux.com

 

Declarație de consimțământ
Campania este organizată de către VELUX A/S, care are sediul în Hørsholm, Ådalsvej 99, 2970, Danemarca. Toate întrebările legate de această campanie se vor trimite la adresa: velux75@velux.com

Grupul VELUX va deține accesul la numele persoanei de contact, informații clasificate ca fiind confidențiale. Grupul VELUX se va conforma de fiecare dată legislației aplicabile cu privire la datele personale.

Prin trimiterea unei cereri de aplicare și prin participarea la această campanie, sunt de acord cu termenii și condițiile cu privire la procesarea datelor personale:

- Îmi dau acordul ca Grupul VELUX să proceseze datele mele personale în scopul definit în această declarație, pentru:
(1) Procesarea numelor aplicanților pentru donație
(2) Contactarea câștigătorilor
(3) Realizarea interviurilor cu și/sau citarea declarațiilor învingătorilor pentru scopuri de marketing.

- Grupul VELUX va stoca informațiile despre câștigători timp de 5 ani, în afară de cazul când există o cerere de stergere a datelor mai devreme. Datele personale ale aplicanților care nu vor câștiga donația vor fi stocate timp de 5 ani, în afară de cazul când există o cerere de ștergere a datelor mai devreme.

- La cerere, veți avea dreptul de a accesa datele dvs. și de a le corecta. Orice cerere cu privire la ștergerea, rectificarea sau accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi direcționate către: velux75@velux.com

Prin trimiterea acestei cereri și prin participarea la această campanie, de asemenea, declar, în calitate de reprezentant al clubului sportiv, că voi lua parte la campania descrisă mai sus, respectând următorii termeni și condiții:

- Orice drepturi, inclusiv drepturi de autor, cu privire la text și fotografii, filme, desene și /sau schițe trimise de către dvs. sau de către un alt reprezentant din partea clubului sportiv către Grupul VELUX vor aparține Grupului VELUX fără restricții și pot fi utilizate pentru orice scop de marketing.

- Clubul sportiv care câștigă donația va acorda Grupului VELUX permisiunea de a face un studiu de caz documentat despre montajul produselor donate, inclusiv fotografii ale locației „înainte” și „după”. Clubul sportiv va fi un participant activ prin intermediul interviurilor, al fotografiilor și persoanelor din fotografii. Acest material aparține Grupului VELUX fără restricții și poate fi utilizat pentru orice scop de marketing.

- Angajații din Grupul VELUX nu pot participa în această campanie, dar pot distribui informații despre aceasta cluburilor sportive.

- Montatorul care face oferta trebuie să fie autorizat ca și Montator Partener VELUX. Detalii pe http://www.velux.ro/suport-si-sfaturi/consultanta-vanzari/gaseste-un-distribuitor-si-un-montator

- Este necesar ca produsele donate să fie montate la sediul clubului și nu la centrul sportiv (sala de sport)

- În cazul în care donația se supune taxelor și impozitelor în conformitate cu legislația națională a țării de unde provine clubul sportiv, este obligația clubului sportiv să respecte aceste legi și să achite taxa.

- Declar că sunt persoana autorizată din partea clubului sportiv să semneze și să reprezinte clubul sportiv în tranzacții financiare.